top of page
Aktuella kurser & möten

Lär känna ditt innersta

Meditation och kanalisering - 5 tillfällen
Start 8 september, kl. 19.00
Online på zoom, 1250kr

Medlemmar i Change Makers Academy får 10% rabatt. Bli medlem

I oroliga tider med många åsikter och förståsigpåare är det lätt att bli förvirrad och svårt att veta vem man ska lyssna på. Svaret är att du ska lyssna på dig själv. Du bär på en djupare visdom bortom rädslor och tankar.

I fem steg får vi lära känna oss själva på ett djupare plan. Vi träffas 5 onsdagar online, kl. 19.00-20.00, och via kanaliserad meditation utforskar vi olika teman som tar oss inåt. Gruppen som samlas kommer hjälpa varandra energimässigt. Vi kommer även få personliga budskap och hjälp via kanaliseringen som Marie håller i. Max 10 deltagare.

Screenshot 2021-08-24 at 14.40.45.png

1. Tecken och synkronicitet
Varför är jag där jag är?
Vad har fört mig hit? 
Hur går jag vidare?

2. Vem är jag?
Vem har jag blivit idag? 
Vad av det har jag valt? 
Hur många ansikten har jag?

3. Avskalning
Jag plockar av mig mina masker. Det jag har samlat under livet/liven. 
Jag skalar av, andas och vilar i den jag är.

4. Kärnan
Jag befinner mig i kärnan, i labyrintens mitt. Jag utforskar vad som finns här och hur jag kan använda det.

5. Expansionen & alltet

Jag visar för andra vem jag är. Jag uttrycker mig från mitt innersta. Jag förstår att vi alla är ett och samma.

Obs! Denna meditationskurs är för att få en inre upplevelse. Du bestämmer själv hur långt eller djupt du vill ta den samt vad du känner dig redo för. Det är ingen terapi eller ersätter ingen läkarbehandling. 

Ingenting att boka just nu. Titta in snart igen.
marie_mediterar.png

Mer om mig, meditation & kanalisering

Meditation

 

Idag vet de flesta vad meditation innebär. Meditationen kan ge en avslappning och ett fridfullt sinne. Än viktigare är att man lär känna sig själv och få en känlsa av vem man är och vad man gör här i denna värld. När man mediterar försätts hjärnan i ett avslappnat tillstånd. Den börjar svänga i en stillsammare frekvens, s.k. alfavågor. Avslappningen gör så att man får lättare att hantera vardagen, sina medmänniskor och inte minst sig själv. Men liksom vanlig träning kan det krävas att man gör det regelbundet.

Mindfulness är lik buddhismen, men där har man skalat bort alla djupfilosofiska och religiösa inslag. Jag är utbildad mindfulnessinstruktör och coach med andlig vägledning.

Jag har mediterat och yogat i flera år. Bland annat har jag utövat zen-meditation och vipassanameditation, som är en del av Buddismen. I ett par år gjorde jag vipassana 2 timmar per dag i syfte att stilla mitt sinne och komma närmare mig själv.

Jag har också provat på flera andra typer av meditationer och hypnos då jag velat uppnå något specifikt syfte. Till exempel guidade meditationer, tidigare-liv-regressioner och LBL (Life-between-lives) hypnos.

Kanalisering

Kanalisering handlar om att sätta sig själv i ett tillstånd där man får tillgång till djupare intuition och information. Man kan då gå in i aktiv trans (då man är medveten) eller passiv trans (då man inte kommer ihåg något). Hjärnan försätter sig i något som kallas theta-vågor. Alla människor gör detta ibland, medvetet eller omedvetet. Jag går in i en aktiv trans när jag kanaliserar, men kommer sällan ihåg detaljer i det som har sagts.

Jag har från tidig ålder "fått till mig" information om olika saker t.ex uppfinningar som både finns nu och inte finns ännu. Jag är också mycket känslig för "energier" och kan känna in andras status.

Under sent 90-tal var med i en meditationsgrupp där jag började kanalisera medvetet. Efter en tid slutade jag med det då jag inte mådde bra. Jag bad att få hjälp sluta min vidöppna kanal och ägnade mig sedan istället åt familj, jobb, och att medvetet arbeta med mig själv, lösa inre konflikter och utvecklas i min person.

I början på 2014 började andliga lärare dyka upp igen och jag har sedan dess successivt öppnats upp. Jag har bl.a. fått mycket hjälp av Helena Omfors' utbildningar och cochningar samt en transmediumskapskurs och coaching hos Camilla Elfving.

Att ha koll på sig själv och att ha ett djupt intresse för inre arbete är en förutsättning för att få en ren och tydlig kanal.

Välkommen på kurser och personliga sittningar!

Mer om mig
bottom of page