top of page
  • Marie Lambertsson

Vårdagjämning, kanalisering

En gång i veckan, på zoom, kanaliserar jag för en liten grupp människor som vill vara med. Det går till så att jag "sätter mig själv åt sidan" och sedan pratar jag bara det som kommer. En del kallar det transmediumskap och för min del är det i så fall en lätt trans. Först kanaliserar jag allmän information, sedan får varje deltagare några personliga ord. Under hela sessioner blundar jag, och anledningen är att jag ska vara så opåverkad av andra, jag vill undvika s.k. "cold readings". Idag spelade jag in, och har sedan skrivit ner det som sas. Naturligtvis tar jag inte med de personliga meddelandena. :)Nu är det dags att dansa. Den feminina energin blir starkare. Dansa in våren som kommer. Dansa ut snö och snödropparna, blomman snödroppen kommer som först och visar oss vägen att våren är här. Ta emot den feminina omhuldande kärleksenergin. Ta emot moder jords kärlek. Hon följer solens ban. Hon följer solen som värmer. Och nu är det dags att det ska bli varmare och varmare.


Idag är natt och dag lika långa här där vi befinner oss. Och vi tackar jorden och solen som ger oss detta spektakel, detta äventyr. Livet är ett äventyr. Känn förundran över livet. Över livet som finns i moder jord. Över spirandet av grönskan som nu kommer. Och ni ska också spira, känn hur det spirar i er. Någonting nytt föds. Våren är här. Låt det nya födas som en rosenknopp som ska slå ut. Eller varför inte en lotusblomma?


Sätt er intention. Hur vill ni att den här blomman ska se ut? - Den närmsta tiden och kanske resten av året. Men som ni vet så väljer ni varje dag, så sätt en intention idag vad ni vill ska hända imorgon, och sätt en intention imorgon vad som ska hända i övermorgon. Eller sätt en intention bara för dagen. Eller sätt en intention för nästkommande månaden eller nästkommande året eller så långt fram ni vill för den kan alltid ändras. Ni kan alltid ändra den. En del tror att den nya tiden… att det ska komma någon slags Jesus eller Gud och tala om vad vi ska göra. Men så är det inte den här gången. Vi ska finna i vårt hjärta vad vi ska göra. Vi ska våga följa vårt hjärta, följa vår intention, följa vår livsglädje. Så dansa med den grönskande våren. Dansa er fram. Och det är dags nu, för det är många planeter som står på rad och vill hjälpa er att hitta er själva, och hitta det ni kom för att göra. Men ingen annan kommer tala om för er vad ni ska göra, eller varför ni kom hit. Det har ni gömt i ert innersta för att plocka upp den dagen ni ska vakna. Och den dagen kan vara idag. Eller den kan vara imorgon. Och när jag säger vakna så menar jag inte det skällsord som en del använder; att du är inte vaken och jag är vaken. Nej, det handlar om att finna er i ert hjärta: ”Vem är jag? Var kommer jag ifrån? Och var ska jag? Vem har jag blivit, av allt som har hänt mig i livet? Vem vill jag vara?” Och framför allt: ”Vem är jag?” För jag tror att du vill vara den du är. För du är fantastisk, ditt innersta jag är fantastisk. Alla s.k. mörka sidor är ju inte du, utan det är en konstruktion. Det är vad du har skapat under livets lidanden. Så, du… är ett inre ljus en inre blomma, en inre ros, en inre lotusblomma. Och lotusblomman roterar sakta när den öppnar sig.


Så idag är det dags om ni vill, att följa planetens rörelse gentemot solen. Att sätta er intention, inte på ett hårt sätt. Ni kan ändra det imorgon, ni kan ändra det i övermorgon. Men känn in i ert hjärta. Känn in i er själva. Vad får er kropp att vibrera av glädje? Vad får er att vilja dansa? Försök för en stund att ta bort tankarna. För ibland tror man att det man har gjort eller det man är bra på att det är det man vill göra. Nej… man kanske vill göra något helt annat.


Var kommer jag ifrån? Vad har jag blivit? "Var kommer jag ifrån och vad har jag blivit" - Det är två skilda saker. Var kommer jag ifrån, vad är mitt ursprung? Vem var jag vid tidens början? Det som ibland kallas Blueprint, vem var jag? Om du lever den du är så har du uppfyllt din lycka. Din glädje. Och innerst inne vet vi vilka vi är, men vi kommer till jorden för att åter finna - för att återfinna oss själva. Det är det som är livet. Vi föddes hela sen kom livet emellan. Och sen är det dags att åter bli hela och finna den jag var från början. I alla cykler, i alla liv, i all oändlighet pågår det här - tills den dagen vi vill upplösas med kosmos igen. Vi är kommen från jord och till jord ska du åter varda. Vi är kommen från kosmos och till kosmos ska vi åter varda. Men det kan vara långt fram. Långt fram i tiden. I tiden som inte finns för allt sker samtidigt. Det är därför ni kan finna vem ni var, i tidens början.


Kanske det här är som grekiska för er. Så jag ber er bara enkelt att öppna ert hjärta. Och släppa in ert eget ljus. Och låt er egen kraft och livskraft finnas i varje cell. Och dansa med den. Och bli den du är, och skin den du är. Och du ska älska dig själv. Då blir du älskad.


Avslutning

Alla ska ha en egen relation till sitt eget ljus. En egen relation med källan, med naturen, med moder jord. Alla ska bygga upp sin egen modell hur verkligheten ser ut. Ingen ska tvinga dig att tro på vissa saker. Du ska veta! Du ska känna inom dig vad som är rätt och fel. Tro är förlegat. Vi ska inte tro, vi ska veta inom oss, vi ska känna, vi ska uppleva. Om någon säger till dig att du ska tro på gud eller du ska tro på det här som kanaliseras nu. Det ska du inte göra, du ska känna inom dig vad som är sant och vad som inte är sant. Allt som kommer från den här munnen kanske inte är sant för dig, kanske inte vibrerar för dig. Då är det inte sant för dig. Du ska känna inom dig vad som är sant för dig och leva det. Var öppen för att det kanske kommer nya saker, nya upplevelser. Det är därför jag tjatar om att öppna era hjärtan men stå stadiga i er själva. Stå stadigt. Och döm ingen annan som tror något annat än du. Du har ingen aning om den personens väg. Om den personens upplysning. Alla ska stå stadiga i sig själva. De med religion, de utan religion. Alla. För alla har sin väg att gå och döm ingen för deras väg.

28 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page