top of page

Coachning & andlig vägledning

Vi pratar och reder vi ut vad du vill uppnå med din coaching och på vilket sätt du vill göra det. I den andliga vägledningen använder jag min intuition och kanaliserar från en högre och kärleksfull källa. Du får information, bekräftelse och läkning för att komma närmare dig själv, dina mål och ditt syfte. Kombinationen coaching och kanalisering kan bli en mycket kraftfull och läkande upplevelse som ger energi och klarhet.

Mötena sker på zoom (videosamtal). Om du hellre vill tala i telefon eller träffas fysiskt skriv det i "Meddelande till Marie" när du bokar. Betalningen sker efter sessionen via swish, bg eller kontant.

"Tusen tack ännu en gång!! Du är verkligen heeeeelt magisk och jag har aldrig fått ut så mycket under en session som jag fick av dig idag! Du känns verkligen unik och spot on i det du gör! Jag är djupt, djupt imponerad och oändligt tacksam!! <3"

Cina

"Jag rekommenderar Marie varmt som coach. Med en professionell kunskap o coaching har Marie hjälp mig på min väg framåt. Vad behöver jag titta på o hur jag kan med en trygg hjälp hjälpa mig själv."

AnnaLena

"Marie är en fantastisk coach som har fått mig att utveckla mig och se på mig själv på ett nytt sätt. Hon är lugn, trygg och ger ett förtroende där man kan öppna upp sig och komma åt sina inre känslor som jag knappt själv visste om. Som coach har hon flera olika tekniker som hon använt på ett fint sätt för att hjälpa mig att komma vidare där jag har fastnat. Hennes coachning är öppen där hon lyssnar in och ger anpassad vägledning för situationen. Marie är definitivt en person som passar in på uttrycket ”rätt person på rätt plats” och jag kan varmt rekommendera henne." 

Anna

marie_mediterar.png

Mer om mig, meditation & kanalisering

Meditation

 

Idag vet de flesta vad meditation innebär. Meditationen kan ge en avslappning och ett fridfullt sinne. Än viktigare är att man lär känna sig själv och få en känlsa av vem man är och vad man gör här i denna värld. När man mediterar försätts hjärnan i ett avslappnat tillstånd. Den börjar svänga i en stillsammare frekvens, s.k. alfavågor. Avslappningen gör så att man får lättare att hantera vardagen, sina medmänniskor och inte minst sig själv. Men liksom vanlig träning kan det krävas att man gör det regelbundet.

Mindfulness är lik buddhismen, men där har man skalat bort alla djupfilosofiska och religiösa inslag. Jag är utbildad mindfulnessinstruktör och coach med andlig vägledning.

Jag har mediterat och yogat i flera år. Bland annat har jag utövat zen-meditation och vipassanameditation, som är en del av Buddismen. I ett par år gjorde jag vipassana 2 timmar per dag i syfte att stilla mitt sinne och komma närmare mig själv.

Jag har också provat på flera andra typer av meditationer och hypnos då jag velat uppnå något specifikt syfte. Till exempel guidade meditationer, tidigare-liv-regressioner och LBL (Life-between-lives) hypnos.

Kanalisering

Kanalisering handlar om att sätta sig själv i ett tillstånd där man får tillgång till djupare intuition och information. Man kan då gå in i aktiv trans (då man är medveten) eller passiv trans (då man inte kommer ihåg något). Hjärnan försätter sig i något som kallas theta-vågor. Alla människor gör detta ibland, medvetet eller omedvetet. Jag går in i en aktiv trans när jag kanaliserar, men kommer sällan ihåg detaljer i det som har sagts.

Jag har från tidig ålder "fått till mig" information om olika saker t.ex uppfinningar som både finns nu och inte finns ännu. Jag är också mycket känslig för "energier" och kan känna in andras status.

Under sent 90-tal var med i en meditationsgrupp där jag började kanalisera medvetet. Efter en tid slutade jag med det då jag inte mådde bra. Jag bad att få hjälp sluta min vidöppna kanal och ägnade mig sedan istället åt familj, jobb, och att medvetet arbeta med mig själv, lösa inre konflikter och utvecklas i min person.

I början på 2014 började andliga lärare dyka upp igen och jag har sedan dess successivt öppnats upp. Jag har bl.a. fått mycket hjälp av Helena Omfors' utbildningar och cochningar samt en transmediumskapskurs och coaching hos Camilla Elfving.

Att ha koll på sig själv och att ha ett djupt intresse för inre arbete är en förutsättning för att få en ren och tydlig kanal.

Välkommen på personliga sittningar & kurser!

Mer om mig
bottom of page