top of page

Om mig

Jag är lite av en mångsysslare som gillar att göra olika saker. Å ena sidan älskar jag det kreativa, att få uppfinna, ordna och skapa nya lösningar till exempel design, produkter, tjänster och kurser. Å andra sidan älskar jag möten med människor, att få lyfta, peppa, reda ut, bekräfta, coacha och ta del av då människor läker, hittar vad de vill och behöver göra i livet eller på arbetsplatsen.

Kreativiteten & jag

Ända sedan jag varit liten har jag gillat att rita, måla, uppfinna nya saker och hitta lösningar. Det följer med mig än idag att vilja hitta smarta lösningar på problem och samtidigt ska det vara "skönt för sinnena". Därför passar det mig att jobba med design av produkter och tjänster. Just nu mer åt hållet att de ska vara praktiska och gärna härliga för människor att använda. I yrket UX (user experience) design hör det till att man ska förstå människors behov och beteenden. Och det är bland annat där mitt intresse, kärlek och vilja till människors välmående har fötts.

 

Människor & mig själv

Så stenkastet från UX arbete till att hjälpa människor och organisationer är inte långt. Att hjälpa till att hitta mål och strategier - i samtal och i workshops - är något jag gärna gör. Jag har utbildat mig till coach för att lära mig ännu fler tekniker, och jag tar även enskilda coach samtal med privatpersoner. Jag har alltid haft nära till det spirituella, det andliga. När jag känner mig i kontakt med det, dvs. "mitt jag", mår jag som bäst. Jag har en stark intuition och förmåga att kanalisera. Det handlar om att jag kan gå djupt inåt och förmedla vad andra människor behöver höra. Det är ofta läkande och en väldigt uppskattad teknik då jag har sessioner, enskilt eller i grupp.

IMG_20210420_120006.jpg

Mina utbildningar

I grunden är jag utbildad civilingenjör, MSc i teknisk fysik. När jag hade jobbat som ingenjör i 10 år på Ericsson ville jag prova på något nytt. Då började jag på två terapeututbildningar, HumaNova (1 år) samt Jellinekinstitutet där jag blev drog- och alkoholmotivatör. Jag arbetade inom narkomanvården i 5 år innan jag slutligen gick tillbaka till design/IT-uppdrag. Mitt i livet hoppade jag på en tvåårig yrkesutbildning i interaktionsdesign. Direkt efter utbildningen började jag jobba med UX design och strategier. Kombinationen människa/teknik passar mig bra.

Vid sidan av mitt designarbete fortsätter jag att utbilda mig inom terapi och kroppsbehandlingar. Jag är utbildad coach, mindfulnessinstruktör (Ilivera), friskvårdsmassör (Sthlm massage academy), lymfmassör (Axelssons) och "Healing touch practitioner" nivå 3.  Min coachutbildning heter Life Coach Holistic och finns hos Light worker academy.
Mer om mig, meditation & kanalisering.

Välkommen att höra av dig!

Kreativiteten och jag

Kontakta

Marie Lambertsson

Tack för ditt meddelande!

  • Black LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Google+ Icon
  • Black Instagram Icon
bottom of page